tori feat

Flytter Donna Martin til Danmark?

43 årige Victoria Davey “Tori” Spelling – den amerikanske skuespiller som du højest sandsynligt bedst kender fra hendes rolle som Donna Martin i tv-serien Beverly Hills 90210 – har i løbet af de sidste 6 uger besøgt Danmark med både mand og børn. Og rygterne svirrer: Mon hun flytter hertil?


Det startede i starten af April 2016, hvor Tori Spelling fortalte Zulu Awards at: “…vi elsker Danmark. Her er så smukt. Alle er så søde, så jeg har sagt, at jeg gerne vil flytte hertil. Maden er fantastisk, og alle virker bare så glade her!” Og det var ikke bare Tori Spelling selv, som var rejst til Danmark. Også hendes mand, skuespiller Dean McDermott og deres fælles, og sammenbragte børn, var i Danmark og elskede det ligeså højt, som mor Tori #DenmarkFTW!


Shopping for a little 10 year anniversary/ re engagement look for tonight… #headtotoe @sandcopenhagen #chic @imdeanmcdermott

Et billede slået op af Tori Spelling (@torispelling) den

I dagene efter Zulu Awards begyndte rygterne om en fødselsdagsfest på Remees nye klub Arch at svirre, og da Tori, med Dean under armen, troppede op på den røde løber til årets Elle Style Awards LINK blev den danske presse først forundret. Hvorfor lige Danmark?


Som om det ikke var nok, udsendte Tori – bare 2 dag efter hendes optræden på hos Elle – en invitation, til hendes privatfest på Næsbyholm Slot, via hendes Instagram-profil.


Intet er sikkert endnu, men vi tror på, at der er lagt i kakkelovnen til en ægte ‘real-life-90210-2900-Happiness’ med Donna Martin i hovedrollen.


Reporter
Kristian Hindø-Lings
kl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Kristian Hindø-Lings her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!