Gøteborg på 24 timer

Et hotel der oser af fransk(!) decadance, en champagnebar i en baggård, en antivkvar fyld af de fineste vintage hårspænder og en butik med knapper og bånd fra gulv til loft – blot en håndfuld af de oplevelser du kan dele med Fashion-post’s chefredaktør, hvis du kigger med, da hun besøgte den svenske skærgårdsstorby Gøteborg på 24 timer.

Du kan få oplevelsen på bare 2 minutter – vi lover dig, at du efterfølgende vil kigge på Gøteborg med brille, der siger: Hvornår kan jeg komme afsted?

Og det kan du nemt gøre – hvis du vil have den fulde oplevelse, skal du tjekke ind på Hotel Pigalle der udover en noget nær perfekt tagterrasse er et (yderst) hot samlingssted for Gøteborgs mode-og kunstpersonligheder. Her er fredagsstemning 24/7 alle ugens dage (måske liiige undtaget mandag) – så husk at booke bord, hvis du vil prøve aftensmaden i den charmerende restaurant på øverste etage. Og det behøver du naturligvis ikke være hotelgæst for at gøre.

Hold øje med Hotel Pigalle hjemmeside for gode tilbud, hvis du kan komme på besøg lidt udenfor højsæsonerne er der masser af gode tilbud.


Director
Camilla Frank
cf@fashion-post.dk

Få flere tips fra Camilla Frank her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!