ChanelCuba16hair

Sommerhår a la Chanel

Overlad det trygt til Chanel at diktere hvilken taske, sommerdestination, neglelak eller hårlook, der bliver den nye modedille. Fornylig holdt Karl hof på Cuba, hvor han havde valgt at lade Cruise kollektionen 17 blive præsenteret ved et storstilet show. Og på den måde blev Cuba nu en ny hot modedestination. Tjek selv instagram, der lige flyder over med moderigtige-Cuba-billeder. (læs alt om showet her)

Men det var ikke kun Cuba og den lækre laid-back feriegarderobe som Chanel præsenterede, der sidder fast på vores nethinde. Også hårlooket og brugen af de mange tørklæder, hatte og bånd i håret er en tendens, du allerede nu kan stjæle og gøre brug af til dit sommerlook 2016. Det er chikt, det er nemt og det er Chanel’sk!
Se de 5 hotte looks her, og lær at lave dem:

1. More is more! Sno et trøklæde om hovedet og sæt det fast bagpå din hestehale. Vælg selv om dit look skal være med eller uden Cuba hat.
sam-mcknight-chanel-7-vogue-6may16-sm-b_426x639

2. De skønne lyse feodorahatte er en klassikerer, der lige nu (på grund af Chanel) igen-igen er meget aktuelle. Brug den ovenpå løst salttvandshår og få hurtigt en look, der kan gå fra stranden til frokost-restauranten.
sam-mcknight-chanel-3-vogue-6may16-sm-b_426x639

3. Lave en midterskildning og skrab håret tilbage i en knold. Bind et snoet tørklæde om håret. Et volia!
sam-mcknight-chanel-1-vogue-6may16-sm-b_426x639

4. Lad din høstehale være løs og bind et smukt tørklæde i høret og lad de lange snipper være lige en anelse længere end dit eget hår.
sam-mcknight-chanel-8-vogue-6may16-sm-b_426x639

5. Saltvandskrøller er nemme at lave. Sæt dit våde hår op i en snoet knold, lade det lufttørre og red det blidt igennem med fingerne.
sam-mcknight-chanel-4-vogue-6may16-sm-b_426x639


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!