solbrilleguide

Hvilken solbrille-type er du?

Er du til store og runde cool-cat-diva briller som Beyoncé, eller er du til futuristiske fashion forward briller som Kylie Jenner? Test dig selv her og få inspiration til sommerens hotteste solbrillelooks.

  Cool-cat-diva: …som sangerinde og powerkvinde Beyoncé. Er du til det store skrud (hver dag) masser af smykker og stort hår, så er du nok til de store runde diva-briller, der dækker alt fra din øjenmakeup til din post-party trætte øjne.

Sunday Somewhere ‘Isabella’ i farven rose gold, 1.930 kr.

 Fashion-forward: …som realtystjerne og it-girl Kim Kardashian. Er du typen, der køber nye solbriller HVER sæson (læs 2 gange om året sommer/vinter) så er denne meget markante og iøjenfaldende solbrillemodel noget for dig. Din mor og dine slægtninge udenfor storbyen vil ikke forstå den, men det vil mode-insidere og kendere.

Céline ‘Shadow’ i farven black and havana, 2.850 kr.

  Young-&-happening: …som model og it-girl Gigi Hadid. Er dit look på én og samme tid casual, afslappet og cool og råt, så er Dior So Real din nye solbrillefavorit. Den er fashion uden at lave et statement, og så er den tilpas androgyn og kantet til, at du kan bruge den til alt fra blomstrede sommerkjoler til dit træningstøj uden at miste street-cool-ness.

Dior ‘Dior So Real’ i farven mat pink blå, 3.020 kr.

 Futuristisk: …som sangerinde extrodinare Lady Gaga. Er dine outfits ofte mere egnede til en scene end til kontoret, er de futuristiske spejlsolbriller lige dig. Du skal dog væbne dig med tålmodighed, for lige præcis denne model er både Lady Gaga og Justin Bieber svært glade for, og det betyde udsolgte hylder. Den kommer tilbage til maj, så hold dig opdateret!

Le Specs ‘Pharaoh’ i farven Matte Black, 785 kr.

  Intellektuel-modenørd: …som Olivia Palermo? Så er cat-eye brillen lige dig. Og skal du virkelig understrege, at du er meget mere end bare mode, så gå efter Fendi’s udgaver med smukke prints der signalerer, at du har årskort til Louisiana, altid tager på MoMa i NY før Barneys, og hellere ser et moderne teaterstykke end en blockbuster i biografen.

Fendi ‘Marble-print-cat-eye’, 3.110 kr.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!