987078926794048b2350fb4ae5912f29

Jet set med stil

Bare fordi vi skal tilbage på arbejde, behøver det (heldigvis) ikke at betyde, at vi aldrig mere skal op i en flyver. Her får du det perfekte outfit til din næste flyrejse med stil. Det bliver ikke en billig tur – tilgengæld er det tilladt at lade sig inspirere.

Håndbagagen: En luksusrejsetaske der både rummer lidt ekstra tøj til en weekendtur og alle de nødvendigheder i kategorierne toiletsager, elektroniske dimser og (flere) sko.
Taske, Louis Vuitton, 9.525 kr.

Den bløde jakke: Fin og blød (duer også som et lille tæppe hvis kabinen bliver for kold) og så er jakken fra Heartmade også super chic på landjorden.
Blød boucle jakke, Heartmade, 3.999 kr.

T-shirten: Vis du forstår modeverdenen og opgrader en simpel tshirt med det ultrahotte modeord ‘Kawaii’ håndbroderet på brystet. Underspillet og #hot.
T-shirt, Maison Labiche, 415 kr.

De bløde bukser: Jeans så bløde som smør som du sidder rigtig godt i – også i et flysæde. Det fine læderbælte med kvaster opgraderer iøvrigt jeansene, så de også kan følge med fra flyet og en tur i byen.
Jeans, Heartmade, 1.499 kr.

Solbrillen: Sollyset kan være heftigt i kabinen – og når du lander (…og så kan det være en rar cover up mulighed til lidt trætte øjne…).
Solbriller, Christian Dior, 2.637 kr.

Slip in sko: Behagelige som hjemmesko og nemme at glide ind og ud af efter behov – både under og efter rejsen. De perfekte rejse slippers. Pæn farve også.
Slip in sko, Jill Sander, ca. 2.900 kr.


Director
Camilla Frank
cf@fashion-post.dk

Få flere tips fra Camilla Frank her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!