kardasthemovie

Kardashian-serien bliver til en biograffilm

Det er svært at gennemføre en dag uden at høre noget fra eller om The Kardashians. Familien, der er blev kendt for at være sig selv, er eftersigende blevet kontaktet af et af Hollywoods helt store filmselskaber, og er blevet tilbudt en filmkontrakt på små 700 millioner danske kroner for at lave en film – ja du har gættet det – om sig selv.

Ifølge rygtet er det hele den 6 mand/kvinde store søskendeflok – og det skulle være Kim, Kourtney, Khloé, Kendall, Kylie og Rob der sammen med mor Kris og ex-manden Catitlyn Jenner er blevet kontaktet. Om de indgiftede mænd Kanye og Scott også er inkluderet i tilbudet vides endnu ikke.

Filmen vil, i modsætning til familiens realityshow, have et manuskript, der vil blive skrevet af manuskriptforfattere og filmen vil blive skudt i både L.A og New York. Ian Halphin, der har skrevet flere biografier om Kardashian familien, har udtalt til avisen ‘The Sun’ at han kan bekræfte rygtet og at filmstudiet har lavet research der peger på, at Kardashian filmen kan blive den mest set tv-serie film nogensinde. Den første ‘Sex and the City’ film indtjente 3, 3 milliarder kr., og filmselskabet regner med at kunne fordoble det tal med Kardashian filmen.

I følge flere rygter er Kardashian-Jenner familien mere end villige til at skrive under på kontrakten. Stay tuned, vi holder dig selvfølgelig opdateret!


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!