KylieJennerNedtur

Kylie Jenners store nedtur

Det yngste Kardashian-Jenner medlem ser ud til at være i modvind for tiden, hvis man skal tro rygterne… Det gik ellers særdeles godt for den meget populære (60 millioner følgere på instagram) 18-årige LA-baserede it-girl der – udover at være med i reality-serien ‘Keeping up with the Kardashians’ – for nyligt lancerede skønhedproduktet Kylie Lip Kit, der består af en mat og en flydende læbestift og en lipgloss med en matchende lipliner i funky indpakning.

Produkterne blev første gang udsolgt på under 10 minutter, 2. gang på under et minut. Med navne som Exposed, Candy For K, Like, Literally, So Cute var hypen allerede sat, og der er ingen, der kan nægte at den 18-årige pige allerede har godt fast i skønhedsindustrien.

KylieMakeUp

Indtil nu. For for nylig afslørerede den amerikanske skønheds-Vlogger Stehphanie Nicole, at Kylies Lip Kits der koster tæt på 200 kr., ikke indeholder andre ingredienser end de flyende læbestifter som det amerikanske skønhedbrand Colorpop selv producerer. De koster blot 39 kr.

Colorpop er det mærke, der i licens laver Kylies produkter, og det er der som sådan ikke noget fordækt i. Sådan foregår det tit. Men dét der ophidser Stephanie er prisforskellen. Vi ved, at Kylie er et kendt brand og vi køber ind på det, men når ikke så meget som en krone går til at forberede produktet, så er det for galt, mener hun.

Men som om det slags rygter og sladder ikke var nok, så er yngste Kardashian efter sigende også i gang med et grimt break-up fra rapperkæresten Tyga, som hun har været sammen med on/off siden september 2014. (Da var han i øvrigt i et forhold med med moderen til hans søn Blac Chyna, som nu dater (og venter barn med) Kylies storebror Rob Kardashian…) Ifølge sladdersiderne så slog de op lige før den store Met Galla i sidste uge og det forklarer, hvorfor de dukkede op på den røde løber hver for sig. Da Tyga et par dage senere inviterede hans mor og en ukendt model på morsdags-frokost, var vi overbeviste.
KylieogTyga
Stakkels Kylie, vi håber nogle af de mange millioner, dyre biler og diamanter kan holde hende varm om natten nu…


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!