oldecreme

Luksus til under 30 kroner om dagen – 3 af de lækreste cremer til dit ansigt!

Diamanter, trøfler og caviar til dit ansigt? Vi har testet 3 luksus-cremer – se hvordan de kan nøjes med at koste dig under 30 kroner om dagen!

En ny creme eller en ny taske? Muligvis ikke et dilemma vi forholder os til på daglig basis – og det kan jo virke ret vildt, når en krukke med creme til dit ansigt koster det samme som en (lille) håndtaske. Eksklusive ingredienser som trøffel og caviar gør heller ikke krukkerne billigere – men er de luksuriøse krukker pengene værd? Vi har prøvet tre af de lækreste, klassiske cremer – du får vores (uvidenskabelige) vurdering her – og så kan du se, hvordan de lækre sager, kan ende med kun at koste dig et par kroner om dagen. #selvtak.

Capture Totale La Crème Multi-Perfection 60 ml., Dior, ca. 950 kr. eller ca. 10,50 kr. i 90 dage – og så har du stadig 10 ml creme tilbage i krukken.

En ‘klassisk’ cremen i luksus-klassen med opstrammende effekt der også lover at arbejde med en træt udseende hud. Cremen nærmest smelter ind i huden og føles ganske let på huden. Dufter diskret og virker ekstra god til særlig tør hud. Testpersonen oplevede desuden, at huden fik fin og ensartet udstråling.

Vi var ekstra begejstrede for: At krukken faktisk indeholder 10 ml mere end de andre luksuscremer. Mere luksus for færre penge. #lækkert.

Re-nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme 50 ml., Estée Lauder, 2.545 kr. – eller ca. 28,50 kr. pr. dag i 90 dage.

Det tager 10.000 timer at udvinde ekstrakten fra den sjældne sorte ‘diamant trøffel’ som er vidunder-ingrediensen i det amerikanske skønhedsimperie Estée Lauders luksusprodukt Re-nutriv Ultimate diamond transformation energy creme. Cremen lover at styrke kollagen-produktionen – som et af de ældningstegn, ingen af os rigtigt slipper for, tilføre udstråling og glans til livløs hud og ikke mindst at gøre hudtonen mere jævn. Duften er diskret og konsistensen blød som flødeskum og alligevel super drøj. Cremen kan både bruges morgen og aften – men hvis du ‘nøjes’ med at bruge den fløjsbløde creme én gang i døgnet, ja så holder den jo sjovt nok dobbelt så længe.

Vi var ekstra begejstrede for: Huden så synligt mere ensartet ud i hudtonen, og huden føltes efter bare få ganges brug virkelig gennemfugtet som efter en professionel ansigtsbehandling. Og så er krukken jo så pæn!

White Caviar Illuminating Moisturizing Cream 50 ml., La Prairie, 3.470 kr. – eller ca. 38,50 kr. pr. dag i 90 dage.

Hvis du forestiller dig, at du kan komme duften af den reneste sæbe blandet med årets allerførste forårsdag på krukke, så kan du måske får en fornemmelse af, hvor skønt La Prairies klassiske White Caviar illuminating moisturizing cream dufter. Krukken er enkel og stilren, og sølvkanten med de små ‘bobler’ minder selvfølgelig om cremens eksklusive caviar ingrediens. Jeg har tidligere haft fornøjelsen af at prøve øjencremen i samme serie – og jeg husker, at det især var fastheden omkring de små fine linjer i øjencremen, som skilte denne creme ud fra (virkelig mange) andre. Samme fornemmelse har jeg i hele ansigtet allerede efter en god uges tid med White Caviar illuminating moiturizing cream på badeværelset.

Vi var ekstra begejstrede for: Duften og krukkens elegante, gennemført ‘rige’ look.


Director
Camilla Frank
cf@fashion-post.dk

Få flere tips fra Camilla Frank her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!