julia frot 2

ModeManiFest a la Julia Lahme

Leopard er den perfekte basisfarve, hver dag kan ligeså godt være en fest – og alle trends behøver ikke havne i dit klædeskab! Mere af samme skuffe fra super cool Julia Lahme her!


1. Masser af farver kan gøre hverdagen til en fest – Julia Lahme er selv et godt eksempel på det statement! 2. Julia med en taske i hendes basis-leopardprint.

Bestseller forfatter, tv-vært og direktør i eget kommunikationsbureau Julia Lahme er (heldigvis) ikke bange for at sige – og skrive – nøjagtigt hvad hun mener. Tillad os i den forbindelse på det varmeste at anbefale Julias nyeste bog – ManiFest. Det er en af den slags bøger, du bliver nødt til at rationere – fantastisk fra side 1 til side 267.

Her får du 3 ModeManiFest statements til venlig efterlevelse, tanke eller hvad de ellers kan sætte i gang hos dig.

1. Tro ikke på (alle) trends:
Det er med trends, som med livet. Gør ikke det samme som de andre. Følg ikke den samme vej. Find din egen. Det er de færreste af os, der er pæne i culotter, så uanset, hvor stor en trend det er, er det ikke sikkert, den behøver ramme dit klædeskab. Dyrk din egen stil, og ros alle de kvinder, du møder, der tør være sig selv.

2. Sort er ikke en basisfarve:
Sort er en undskyldning for ikke at gøre sig umage. Leopardprint er tilgengæld den perfekte basis for det meste. Det samme er glimmer. Ingen er nogensinde blevet mindre fashionabel af et drys glimmer eller en flig leopard. Spørg bare vores egen Lotte Freddie eller legendariske Iris Apfel. Hvis du alligevel er nødt til at stå op om morgenen, gør det ikke noget at hver eneste dag er en fest.

3. Dyrk den indre garderobe:
Raw food kure kommer og går. Juice-kure begynder at ligne en undskyldning for ikke at knalde. Palæoen dør om lidt, og hvis du detoxer én gang til falder huden sikkert af. Men hvis du sørger for at klæde dit indre godt på, mister du aldrig stil: Læs, og lov dig selv at for hvert par designersko, du forelsker dig i, læser du en bog, der gør dig klogere, lækrere, giver flere holdninger, og gør at det er dig, og ikke hende på juicekuren, der kan fortælle en ny historie og være festens midtpunkt.

ManiFest, 267 sider, er udkommet på Forlaget Gyldendal – kan købes på Saxo.dk, 250 205 kr.


Director
Camilla Frank
cf@fashion-post.dk

Få flere tips fra Camilla Frank her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!