anigif

Modepigernes sommermusik 1 – favoritnummeret!

Lune sommertoner, de sidste solstrejf og en let sommerkjole er noget af det bedste, vi kender til, og her får du en håndfuld modepigers absolutte yndlingsnummer til den sommer, vi er igang med lige nu.

Barbara Potts, den ene del af designerduoen bag Saks Potts: Crushed Ice – MAM.

Elsker det her nummer. Det giver mig lyst til at cykle igennen Københavns gader.

Ina Maribo Jensen, Model: Sex With Me – Rihanna.

Hvis jeg skal vælge fra min gode musiksmag, tror jeg, at det må være dette nummer. Haha! Det er et lidt kedeligt valg, men det er vildt rart både ‘on the go’, som baggrundsmusik og egentlig bare over det hele.

Camille Charriere, It-girl: Odysée – L’Impératrice.

Ikke nyt, men først for nyligt blevet bragt til min opmærksomhed af mine yngste søskende – tydeligvis meget sejere end mig…) Den holder mig jordnær, når jeg arbejder, og sætter mig i godt humør, når jeg er klar til at få mine dansesko på!


Reporter
Kristian Hindø-Lings
kl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Kristian Hindø-Lings her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!