aw vogue shopping

Moderedaktørens egne AW16 køb

Photo credits: Vogue.com

Den nye sæson er på trapperne og det betyder masser af spritnye varer i butikkerne. Lidt af en begivenhed for en arbejdskadet modetype som Fashion-post’s moderedaktør Line Hindsgaul. Heldigvis ved hun præcis, hvad hun skal have, og den liste får du her til inspiration.

1. Trench-coaten: Trench-coaten er – efter en lille pause – blevet hyper moderne igen. Jeg kan ikke få denne moderne opdatering af klassikeren ud af hovedet. Og så er jeg også ret vild med prisen. Sonia By Sonia Rykiel, 3.999 kr.

2. Cigaret-jeans: Skinny jeans er so long gone. Er du stadig til den stramme model, skal du gå efter cigaretmodellen. Den der stumper let er perfekt til efteråret, og er cool med strik og flade herresko. Heartmade, 1.499 kr.

3. Pionertaske: Denne taske er min nye besættelse. Faktisk er Prada blevet min nye besættelse. Det skete sådan over-night, da min chef og stilikon kom og fortalte mig, at hun troede på at Prada blev det næste store. Tasken her overbevidste mig i den grad. Bonus er, at den er i velour, som bliver det helt store materiale på tasker denne sæson. Prada, 11.924 kr.

4. Ørkenstøvlen: 90’erne er tilbage big time og derfor også ørkenstøvlen. Jeg glæder mig helt vildt til at have den her helt vandvittig cool støvle på hele vinteren. Pæn til alt! Burberry, 4.844 kr.

5. Strikken: Strikken skal denne sæson være grov og med ekstra lange ærmer. Den her skal jeg bo i hele vinteren. Ah….! Joseph, 2.198 kr.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!