favorit-feat

Moderedaktørens forårsfavoritter

Metalliske stoffer, et strejf af turkis, noget broderet og noget vintage er succes-opskriften på Fashion-post moderedaktørs forårslook.

‘Sueded Oud’ Eau de Parfum, Clean Reserve, 850 kr.: Min nye yndlingsparfume har en unik duftersammensætning, der giver den to personligheder. Først en lys og let og senere – som den udvikler sig – mørkere og sexet. Den her duft er en af dem, du vil få mange komplimementer ud af.

Ørestikkere, Anni Lu, 249 kr.: Anni Lu’s nye ørestikkerer i fine sommerfarver gør mig glad i låget og er et diskret farvepift i min monokrome garderobe.

Sandaler, Chloé, 3.895 kr.: Flade sandaler skal for mig være fine og feminine, så kan resten af mit look være clean og enkelt.

Nederdel, Zara, 449 kr.: Metalliske nuancer er en stor tendens denne sæson, kombineret med en medi-nederdel og plisseringer er det vilde materiale tilpas afbalanceret til, at jeg kan finde ud af at integrere det i min garderobe. Og så er det bare syndsygt flot til solbrune ben.

Skjorte, Stella McCartney, 6.665 kr.: De broderede linjekonvaller på den fede silke er så smukke, at jeg ikke beøver andre overdele hele sommeren. Perfekt til den plisserede nederdel, til denimshorts og til lange sorte bukser.

Taske, Sensi Studio, 2.390 kr. kr.: Jeg har længe været på jagt efter den perfekte stråtaske. Den her er cool og ikke karikeret, og kan bruges året rundt.

Hårspænde, Vintage, 125 kr.: Der ikke noget så sommer-fint som små vintage-spænder til at styre lokkerne. Og så giver de et personligt touch til dit look.

Halskæde, Stine A hos Befashionable.com, 949 kr.: De smukke dansende prikker i denne halskæde giver mig lyst til at opgradere mine smykker.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!