feat

Udsalgsfund jeg elsker

Moderedaktørens udsalgs-sommerkøb!

Ja det er dårligt blevet sommer, og alligevel er sommerudsalget så småt i gang. Heldigt for dig – for det betyder, at du kan pakke ferierkufferten med udsalgsvarer. Fashion-post’s moderedaktør Line Hindsgaul har fundet 6 (nye) udsalgskøb fra hendes yndlingsbutik (hun er butikkens bedste kunde) Fashion-post shoppen, der nu – og indtil på fredag – kører med 25 % rabat på udvalgte ss16 styles.

Kjole, Heartmade, 2.849 kr.: Jeg forestiller mig at daske rundt på den Italienske Riviera iført denne smukke og luftige sommerkjole. Jeg har samme model i en håndfuld andre farver og prints og elsker, at jeg både kan vøre comfy og chic på samme tid. Sådan burde alt sommertøj jo faktisk være!

T-shirt, Nué Notes, 525 kr.: Bolsjestriber sammen med hvide habitbusker (dem vi har i shoppen fra Heartmade, der godt nok ikke er på udsalg) og flade sandaler er mit nummer 2 yndlings-sommer-outfit. Det fungerer lige godt uanset om du skal spendere sommeren i St. Tropez eller Skagen.

Net, FP X Sarah becker, 955 kr.: Mit unika strandnet med lysegule borderede sommerfugle er skabt i samarbejde med Sarah Becker, og giver en både sød og cool kant til mine sommersæt. Helt ekslusivt er disse net på tilbud og du kan vælge mellem motiverne, sommerfugle, liljekonvaller, franske anemoner og kirsebær.

Sandaler, Heartmade, 1.500 kr.: Flade ‘jesus-sandaler’ er en klassiker i somemrgarderoben og de her i sort læder og med guldnitter er uden tvivl en af sæsonens chikkeste modeller. Jeg bor allerede i mine.

Bukser, Heartmade, 1.499 kr.: Fine florlette sommer-printede bukser som jeg elsker at sætte sammen med f.eks en rød/hvid stribet T-shirt eller en farvet strik.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!