Moderedaktørens udsalgsfund

Hvad er bedre end nyindkøbte favoritter? Hvad med rabat på op til 80%? Det er, hvad du får lige nu på det store udsalg, og her får du moderedaktør Line Hindsgauls favoritter…

Stiletter, Heartmade, førpris 2.999 kr., nu nedsat med 60% til 1.199 kr.: De er allerede mine yndlingssandaler i sko-gardroben. Selvom hælen er 9 cm høj (3 cm højere end jeg normalt vælger) er de helt vildt fantastiske at gå i. Og så spicer dig alt fra jeans til kjoler gevaldigt op.

Sommerlækker-pakke, Fashion-post Exclusive, værdi 1.827 kr., find pakken i FP-shoppen til en samlet pris på 699 kr.: Jeg er helt vild med Sarah Becker og hendes fine håndbroderier, og det her samarbejde med Fashion-post er jeg særligt stolt af. Jeg har i forvejen nettet med små kirsebær på, men føler en stor trang til også at eje det her – også gør det ikke noget, at vores armbånd lavet i samarbejde med Anni Lu og Morrocan Oils lækre kropsprodukter følger med. Perfekt sommerpakke!

Kjole, Rika, førpris 1.980, nu nedsat med 80% til 396 kr.: Om sommeren skal mine kjoler være lange og løse, og denne med de smukke slidser og praktiske lommer taler til mit æstetiske hjerter. Lige fine med både høje og flade sandaler.

Nederdel, Sonia by Sonia Rykiel, førpris 1.795 kr., nu nedsat med 40% til 1.077 kr.: Der er noget sommerfint på den chikke og franske måde over den her blå velournederdel, som jeg vil bruge med en hvid skjorte og spidse sko.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!