chanelhydrabeauty

Nye hypede Chanel cremer

Chanel gør sig sjældent i den beskedne afdeling – og nu har de netop lanceret ikke et, men un, deux, trois nye skønhedsprodukter til den velkendte Hydra hudplejeserie fra det franske modehus.

Hydra-serien vinder mere og mere anerkendelse blandt skønhedsbranchens allermest kritiske eksperter – og forleden sagde en yderst erfaren og (i denne sammenhæng) unavngiven skønhedsredaktør til mig, at hun hun var “…helt vildt overrasket og begejstret over virkningen i Chanels nye øjengelecreme fra Hydra serien.” Den slags kan man jo ikke lade passere ubemærket – og jeg er helt enig i hendes vurdering.

Øjencremesgelen Hydra Beauty Micro Gel Yeux er både forfriskende (som en gelecreme ofte er) men tilgengæld virker den også virkelig fugtgivende og opstrammende, uden på nogen måde at give en ‘tør’ fornemmelse omkring øjenene (som gelecremer indimellem kan give.) Jeg er fan! Hydra familiens nye medlemmer tæller også en bodylotion og et af tidens hotte fugtprodukter til ansigtet – Chanel kalder deres udgave for Flash Baume Hydratant Perfecteur Instantané og den er pakket med blandt andet blødgørende sheasmør. Sidste tilføjelse er en bodylotion med en let konsistens, der er perfekt til de lunere sommerdage (de kommer vel på et tidspunkt!)

Chanel hos Magasin, Hydra Beauty Lotion, 150 ml, 400 kr.
Chanel hos Magasin, Hydra Beauty Flash, 30 ml, 430 kr.
Chanel hos Magasin, Hydra Beauty Micro Gel Yeux, 15 ml, 450 kr.


Director
Camilla Frank
cf@fashion-post.dk

Få flere tips fra Camilla Frank her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!