bryn-baggrund

Nyt ansigt for 260 kr.

Det lyder voldsomt – og det er det også. For den overskuelige sum af 260 kr. kan du få et nyt look, som i Fashion-post’s testpersons tilfælde resulterede i adskillige sympatiske kommentarer a la “Gud, hvad er der sket med dig? Du ser helt frisk ud” og “Ej, ej, ej hvor ser du flot ud – du ligner slet ikke dig selv…” Nå, men den slags bliver man jo glad for – og det vildeste er, at ‘forvandlingen’ ikke skal tage dig mere end en god halv time.

Tillad mig at skuffe nogen med det samme: Det kræver, at du befinder dig i nærheden af en Sephora med en Brow Bar – skønhedsimperiet der åbnede på dansk grund i Illum i København for 4 år siden – et eller andet sted på jordkloden. Behandlingen er ens alle steder.

Book en tid til retning og farve af dine bryn – så kommer ‘resten’ automatisk i løbet af de næste 30-45 minutter.

Du kommer nogenlunde til at opleve det her:

Du taler med din professionelle brynekspert om, hvilket type bryn du altid har ønsket dig.

Dit bryn måles og behandlingen inkluderer både voks, pincet og et (let skræmmende) håndspejl meget tæt på dit ansigt – alligevel føles det som en yderst afslappende mini ansigtsbehandling af den mest afslappende slags.

Når dit bryn er færdigt, tilbydes du også en let make up – sig ja tak til det! Du går fra brynoplevelsen som et nyt og genopfrisket menneske.

4 produkter til endnu flottere bryn:

1. Gør dine bryn ensfarvede og fyldigere på en naturlig måde med denne lille bitte brynbørste med (muligvis) verdens mindste børstehoved. Super nem at bruge.
Gimme Brow, Benefit, 225 kr.

2. Produktet jeg ikke vidste, jeg manglede. Men nu ikke fatter, hvordan jeg har kunnet undvære. Highlighter der skal ligges lige under brynet – også til hverdag.
High Brow Glow, Benefit, 160 kr.

3. Brug din øjencreme som en lille maske, mens du laver ‘noget andet’ i dit ansigt – f.eks. mens du retter bryn. Øjencremen fra Benefit er dejlig kølende og særlig effektiv mod mørke rander.
Eyes, It’s potent, Benefit, 260 kr.

4. Mascaraen der får alle til spørge, om du også har fået farvet vipper. Nøjes med et enkelt lag for en naturlig bøjet vippe – eller byg vippen op med flere lag.
Roller Lash, Benefit, 210 kr.

Her får du det helt usminkede og ikke billedbehandlede resultat af brynretningen!

Book en tid i Benefits Brow Bar i Illum i København. Det koster 260 kr. og tager ca. 30-45 minutter.


Director
Camilla Frank
cf@fashion-post.dk

Få flere tips fra Camilla Frank her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!