prada_store_galleria_vittorio_emmanuelle_ii_milan

Prada: Hotteste modehus (igen)

Photo credits: Globalblue.com.

Det italienske modehus, der startede som specialist i taskeproduktion, kan fra i dag endelig shoppes online.

Det er (selvfølgelig) det trendsættende shoppemekka Net-a-porter.com der er de første til at præsentere de lækre italienske sager fra Prada designer Miuccia Pradas hånd online, når butikken fra i dag byder på et betragteligt udvalgt af den enorme kollektion bestående af både tøj, sko og tasker. Og som om det ikke var nok – ja så åbner Prada jo meget snart (nyeste moderygter siger dog først til november, men lad os nu se) sin første butik i Skandinavien beliggende på Amagertorv i København #takfordet.

Vi har svært ved at forestille os, at det efter de seneste modesæsoners voldsomme fokus på landsmændende fra Gucci, nu ikke bliver Pradas tur til at blive #mostwanted hos diverse modeprofiler – sandsynligvis også inden du kan nå at sluge din næste take away pizza.

I den anledning har vi taget os den frihed at sammensætte en lille ønskeliste fra Net-a-porter.com på 3 beskedne Prada sager, vi spår bliver udsolgt #pænthurtigt.

1. Cashmere strik med v-hals, Prada, 5.850 kr. 2. Nederdel med blomsterprint, Prada, 8.100 kr. 3. Skuldertaske med stribet skulderstrop, Prada, 10.600 kr.

Lige her på hjørnet – i krydset mellem Østergade, Amagertorv og Købmagergade – kan du finde Prada-butikken, når den (forhåbentligt meget snart) åbner!


Director
Camilla Frank
cf@fashion-post.dk

Få flere tips fra Camilla Frank her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!