front

Pretty in Pink

Som webshop-ansvarlig for Fashion-post shoppen kan det sommetider være rigtig svært ikke at shoppe alle de pæne nyheder, vi får hjem. Lige nu er jeg fuldstændig fortabt i alle vores lyserøde nuancer, som jeg tænker at bruge med en kontrast a la et par grove jeans eller en mørkeblå farve. Vil du gå all-in på det feminine, kan du gøre ligesom på catwalken og kombinere med andre sarte nuancer og florlette materialer. Det kalder jeg Pretty in Pink!

Her er mine personlige lyserøde favoritter:

Silkeskjorter fra Julie Fagerholt Heartmade
Ja, jeg kan ikke begrænse mig – jeg drømmer om begge silkeskjorter fra Julie Fagerholt Heartmade. Den helt sarte version vil jeg bruge med de tilhørende bukser, en grov bomberjakke og et par sneakers, så det ikke bliver alt for pusse-nusse. Den pink version skal bruges til vores custommade Levis jeans. De er så hotte!

1-heartmadeskjorter

Silkeskjorte i sart pink, Julie Fagerholt Heartmade, 1.999 kr.
Silkebukser i sart pink, Julie Fagerholt Heartmade, 1.999 kr.
Silkeskjorte i pink, Julie Fagerholt Heartmade, 1.999 kr.

Pink striktrøje fra Nué Notes
Faktisk har jeg snydt lidt, og allerede erhvervet mig den populære striktrøje fra Nué Notes. Den er så rar at have på, som kun en oversize striktrøje kan være, men den lyserøde farve gør den alligevel mere chik end sporty, hvis du spørger mig.

2-nuestriktroje

Pink striktrøje, Nué Notes, 1.200 kr.

Natmaske
Jeg havde denne nat-maske med på min rejse til San Francisco i sidste måned, og den blev min absolut bedste ven på den 11 timer lange flyvetur. Ikke nok med at masken holder al lys ude, så er der også indlagt lavendel i masken, sådan at jeg duftede til noget rart og beroligende frem for den typiske fly-prut-lugt. Og så er det altså et plus, at den er fin og feminin og ikke ligner et nat-bind! Psst… Kan anbefales at tilføje en kaffe, croissant og pæn hårbørste til turen!

3-accessories

Pink natmaske, Holistic Silk, 575 kr.
Hårbørste, Mason Pearson, 745 kr.

Catwalkbilleder fra Gucci og Emporio Armani.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!