1

Redaktionens feriepakning #3

Går din ferie til sommerhuset, en (større) by eller sydpå? Her får du Fashion-post redaktionens bedste fif til hvad der skal pakkes – og lad det være afsløret med det samme: Nogen på redaktionen har trukket et længere strå end andre, da der skulle deles feriedestinationer ud…

#Aarhus @khlings aka slaven

Ja. Jeg er altså født jyde, og selvom mine til tider skøre påfund rent tøjmæssigt stritter meget imod mine jydske aner , er det altså ikke løgn. Sommerferien i år går derfor – igen i år – mod #vest.

Min far skal giftes, min faster kommer hjem fra Amerika på visit, mine #unge venner skal både holde studentergilder og nogle endda 18 års, og så er jeg vist også kommet til at love min mor et par dage i sommerhuset på Mols. Derfor står min feriepakning på ting, som kan gøre tilværelsen lidt hottere, men også kan tåle at jeg både hopper en tur i den/det nærmest liggende sø/bugt/hav/badebassing et par gange om dagen og danser natten lang. Her får du 5 favoritter:

#Tasken som kommer til at følge mig hver dag, som og ovenikøbet både er praktisk pga. størrelse og tilpas skør til at gøre min uniform bestående af en tynd strik og lidt-for-korte shorts modesmart. J. W. Anderson, 7.150 kr.

#Sovemasken til dagene hos min mor, som – ligesom mig – er meget imod gardiner, men også nyder at sove til længere end 04:00. Holistic Silk, 625 kr.

#Telefonen bliver min ultimative redning, når min far vil spille ludo for 5. gang på en dag og min mor bare er irriterende. Jeg lever pt. med en totalskadet iPhone 4, eftersom jeg tabte min iPhone 5 på mit ellers ret så pæne terazzo gulv, og skal helt sikkert snart have mig en ny. iPhone, 6.699 kr.

#Tørklædet med indbygget hætte i den blødeste uld- og kashmirblanding er perfekt til at have med i tasken, og ret så brugbart, når jeg ender med at være på stranden til lidt for sent på natten. Også er det også pænt! Clouds, 1.400 600 kr.

#Svampen bruger jeg både alene, og med mit renseprodukt. Den er både biologisk nedbrydelig og kompostbar, nem og perfekt til at fjerne den døde hud, så den det er den nye – solbeskyttede! – hud der får farve. Karmameju, 69 kr.

God ferie!


Reporter
Kristian Hindø-Lings
kl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Kristian Hindø-Lings her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!