200

Redaktørens 3 yndlings-sommerdufte

Der er 3 nye yndlings-sommerdufte på tapetet, hvis du spørger Fashion-post’s skønhedsredaktør, der synes en ægte sommer duft skal vække følelser og minder om lange, dovne sommerdage.

1. Tom Fords Soleil Blanc, 50 ml. Eau de parfume, 1.425 kr.: Duften der virkelig indkapsler følelsen og duften af sommer. Det er noter af kokusmælk, ylang-ylang og jasmine der sammen med pistache og bergamotte giver den tropiske ‘Daquari’ på en eksotisk ø islæt.

2. Chanels Boy, 70 ml. Parefume, 1.400 kr.: Boy er Chanels første unisexduft og er en hyldest til Gabrielles elsker Arthur Capel. Den er bygget op omkring maskuline dufte som lavendel, geranium roser, mos og citrusfrugter, og giver øjeblikkeligt den der friske jeg-har-lånt-den-af-min-kæreste duft. Forhandles hos Magasin.

3. Bottega Venetas Parco Palladiano I, 100 ml. Eau de Parfume, 1.972 kr.: Palladian duften er inspireret af haverne i Veneto-regionen af Italien. Det er noter af Magnolia og bark, der giver følelsen af at sidde i sommervarmen under et skyggefuldt træ, mens de resterende duftnoter pirrer dine sanser i alle mulige vidunderlige blomsterretninger.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!