polara360ur

Redskabet som gør dig sundere og chikkere

Ja, du læste rigtigt. Sådan et redskab findes faktisk. Jeg snakker om et nyt livsstils-ur fra Polar, der – udover at holde styr på din træning og daglige aktivitet – også har et design, der giver dig lyst til at bruge det. Hver dag.

For indrømmet det er ikke ofte, at et trænings-ur – som det i folkemunde også kaldes – er særligt chikt at se på. Ofte er det for stort og teknisk med for mange dimse-dutter til, at det er pænt til dit hverdagslook. Men det er altså ikke tilfældet her. Det nye Polar A360-ur er nemlig så stilrent, som et ur kan blive: Sort skive, der kun lyser, når du bruger det via touch-screen, og hvid (eller sort, pink, blå eller grøn) rem med bløde former. Rent teknisk registrerer uret din daglige aktivitet gennem det integrerede pulsmåler, sådan at du kan holde øje med, hvor aktiv du er i løbet af dagen og kan også bruges som trænings-ur, der måler puls, tid, kalorier og steps.

Her er nogle af mine favorit-features, der både gør dig sundere (og chikkere):

Er virkelig pænt til hverdag med grove jeans og en hvid opsmøget skjorte – ja, for en som mig, der normalt aldrig går med ur, føler man sig pludselig temmelig sej og business-agtig. Kan også bruges som kontrast til dit smykkemiks.

hverdagslooketpolara360

Bliver din nye bedste ven, hvis du, ligesom jeg, er glad for at træne. Kan både bruges under vand, til lands og i luften. Jeg bruger uret til at løbe, og kan under selve træningen presse mig yderligere, fordi jeg kan holde øje med, hvor langt fra jeg er fra min maks puls. Uret har også hjulpet mig med at effektivisere min træning over længere tid, da det fører træningsstatisk.

lobetraeningpolara360

Er sjov at have med i byen, fordi du kan holde øje med, om din puls stiger, des senere på natten det bliver – og fordi du kan registrere en tur på dansegulvet som ‘træning’ og næste morgen se, hvor meget du har forbrændt på nattens udskejelser. Win.

drinkspolara360

Får dig i gang søndag formiddag, når du har ligget liiiidt for længe på langs. Åh yes, den lille besked på skærmen (med tilhørende vibration, så du bemærker det), skete virkelig. Ps, det var faktisk rigtig rart med en lille søndagsgåtur og endnu mere rart, at jeg forbrændte godt 250 kcal på det.

slappeafpolara360

Kan sættes op med både din computer og mobil, så du eksempelvis får besked om indgående opkald, nye sms’er, kalenderposter mm. via den indbyggede vibrator.

Shop uret her:
Ur, A360, Polar, 1.599 kr.
Køb Polar A360 her eller kig forbi Fashion-post på lørdag, hvor en heldig bruger kan vinde uret i lørdagskonkurrencen!

Dette indlæg er et kommercielt samarbejde.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!