RensHud

Ren hud? 4 nye måder – fra 100 kr.

Husker du at rense din hud hver morgen og HVER aften? Her får du 4 helt nye produkter med hver sin særlige vinkel på opgaven: ‘At rense hud!’ Fælles for dem er, at de gør det nemmere – og lidt sjovere – at gøre renseritualet til et fast del af din daglige hudplejerutine.

1. Til dit badeværelse – 100 kr.
Rensende ‘vand’ i en stor økonomisk flaske på hele 400 ml der fjerner makeup i hele ansigtet, samtidigt med at din hud bliver ren. Effektivt. Brug den under bruseren for yderligere tidsoptimering.
Sephora, Gelée micellaire démaquillante ultra-douce, 400 ml, 100 kr.

2. Til håndbagagen – 149 kr.
En lille handy frottéhandske der nemt og hurtigt fjerner let make up – både på øjnene og huden. Fugt handsken under varmt – eller koldt – vand og start med at fjerne øjenmakeuppen og fortsæt med resten af ansigtet i cirkulære bevægelser. Vask handsken med håndsæbe og lad handsken tørre. Rimeligt smart og meget rejsevenligt for os, der ikke orker 100 produkter i weekendtasken eller håndbagagen.
On-the-go GLOV, 149 kr

3. Til træningstasken – 225 kr.
Biotherms nye (og første) 2-1 produkt fjerner make up og renser huden i et hug – og denne testperson kan oplyse, at produktet fungerer særdeles godt efter træning, hvor huden udover en grundig rens under bruseren også bliver peppet op af en skøn, frisk duft der leder tankerne hen på soldmodne ferskner.
Biotherm, total renew oil biosource, 200 ml, 225 kr.

4. Godnat med ren hud – 255 kr.
Amerikanske Estée lauder har specialiseret sig i at udvikle produkter, der arbejder særligt effektivt med huden om natten – tænk bare på bestselleren Advanced Night Repair. Et helt nyt produkt er denne rensende skum, som er udviklet til at rense din hud inden sengetid. Renseproduktet har et lækker, blød konsistens, der skummer lidt op og er nemt at arbejde ind i huden. Fjerner din make up og ingredienser som kamille og lavendel efterlader huden beroliget – klar til en god nats hvile.
Estée Lauder, Advanced Night Micro Cleasing Foam, 100 ml., 255 kr.


Director
Camilla Frank
cf@fashion-post.dk

Få flere tips fra Camilla Frank her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!