cinderella-that-wallpaper2

Så lækkert bor de kendte

Det er ikke små charmerende rønner typer som The Beckhams og Angelina Jolie og Brad Pitt slår deres folder i. Se her hvilke overdådige mansions de kendte opholder sig i til hverdag og på ferier.

Angelina Jolie og Brad Pitt’s sommerhus på Mallorca

Eftersigende forelskede Brad Pitt sig i den spanske ø, da han filmede scener til filmen ‘WWII drama Allied.’. Huset har 8 soveværelser, 900 kvadratmeter og en helt fantastisk udsagt over middelhavet.
Pris: 2,65 millioner dollars.

The Beckhams

Victoria og David har eftersigende haft den store pengepung fremme, da de købte dette mansion i Sydvest-England. Huset er fra det 17. århundrede og der følger 22 tønder land og seks soveværelser med, men familien er jo, når alle er samlet, også 6 personer i alt. Mindre kunne vel ikke gøre det.
Pris: 27 millioner pund.

George og Amal Clooney

9 soveværelser har dette smukke hjem i Sydøst-England som det (næsten) nygifte og meget smukke par for nyligt har købt som deres faste bopæl. A-list parret er dog ikke flyttet ind endnu, men er i fuld gang med at renovere det store hus med b.la. en pool, et pool-hus og en hjemmebiograf.
Pris: 10 millioner dollars.

Blake Lively og Ryan Reynolds

Det hotte forældrepar har netop købt dette hyggelige familiehjem i New York.
Huset ligger lige udenfor byen og har 1,7 tønder land, et biblotek og en smuk solterrasse.
Pris: 2,3 millioner dollars.

Leonardo Dicaprio

Den evige ungkarl har ikke mange familiære udgifter og spenderede for nylig 10 millioner dollars på en lejlighed i New York. Lejligheden har efter sigende to soveværelser, to badeværelser med c-vitamin berigede brusebade og hele lejligheden har desuden renset luft og drikkevand og gulvarme der skulle fungere som zoneterpi. Og for lige at toppe det af har lejligheden også en concierge tilknyttet, som er til rådighed og sørger for den daglige welness-oplevelse. Pyha!
Pris: 10 millioner dollars.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!