frontpagebrocher

Sæsonens hotteste tilbehør – se det her!

Brochen (ja, du læste rigtigt: brochen) har fået lidt af et come-back takket være modehuse som Gucci og Chanel. Med udgangspunkt i den Granny Chic-tendens, der er inspireret af din bedstemors garderobe, er tilbehør som brochen uundgåelig og en hurtig genvej til looket.

I samarbejde med smykkebrandet Kranz & Ziegler, der netop har lanceret en kollektion med brocher, giver vi dig her de vigtigste tips til tendensen, så du nemt og hurtigt kan få looket (uden at skulle ændre hele garderoben):

10 stikord til tendensen: Perler, sløjfer, jakkesætsjakker, blonder, kjoler, pels, store (sol)briller, laksko og masser af farver (men helst pink) og psykedeliske print som set på catwalken hos Chanel (AW15) og Gucci (SS16).

Tip: Brug ikke alle elementer fra tendensen på samme tid, men kombiner med noget nutidigt som et par høje stiletter, enkle smykker eller jeans.

7 steder brochen skal bruges: Som prikken over i’et på tasken, supplement til blondetoppen, en fin detalje til din (sommer)pels, fæstning til din sløjfe i halsen og på striktrøjen, din forårsjakke eller på lommerne af dine jeans. Kom gerne flere brocher på samme sted – det giver dit eget personlige præg.


Tip: Gå efter brocher med retro-look som eksempelvis farvede similisten, sølv nuancer, perler eller art-deco agtige detaljer, der understreger den Granny Chic-tendens.

Få looket: Alle brocher er fra Kranz & Ziegler til 295 kr. Shop dem lige her.

Catwalk- og backstagebilleder fra Gucci og Chanel.

Denne post indeholder kommercielle samarbejder.


Editorial & Commercial Assistant
Katrine Lund-Nielsen
kat@fashion-post.dk

Få flere tips fra Katrine Lund-Nielsen her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!