SJP ny serie p HBO

SJP i ny must see tv-serie!

Yes – hurra – juhuuu – den er god nok: Om mindre end to måneder er der HBO premiere på en ny digital tv-serie med Sarah Jessica (Carrie) Parker i hovedrollen. Serien hedder ‘Divorce’ (skilsmisse) men det skal naturligvis på ingen måder skille os ad. Eller nedjustere vores forventninger til den nye serie, som vi godt kan afsløre, er koloenormt høje – og ja det hænger naturligvis sammen med, at det er Carrie (SJP) der endelig E-N-D-E-L-I-G medvirker i noget, vi håber, kan blive en ny addiction i familien med Sex and The City. Vi behøver egentligt ikke vide meget mere om denne kommende serie – heller ikke selv om Sarah Jessica Parker allerede har været ude og udtale (muligvis i et forsøg på at nedjustere forventningerne, men den går ikke SJP!), at vi ikke skal forvente os en episk modefortælling a la SATC – men hvis du insisterer på at vide mere, ja så kan det ske på HBO’s hjemmeside her.

Imens vi venter: Kan du lige som ca. 37.000 andre med koloenormt høje forventninger tilmelde dig seriens Facebook-side – det sker her.

Og hvornår er det så? Ifølge HBO’s egen hjemmeside bliver det 9. oktober klokken 10, men på HBO Nordics Facebook-side står der 10. oktober. Det er en mindre detalje – vi sidder klar begge dage!


Director
Camilla Frank
cf@fashion-post.dk

Få flere tips fra Camilla Frank her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!