forsidekaibosh

Skab sæsonens 2 vigtigste looks med accessories

Det er ikke svært at finde sæsonens to største looks, der stilmæssigt også er hinandens modsætninger. Enten kan du være underspillet, clean og enkel i din farvesammensætning, men du kan også være ‘Granny chic’ med retro-vibes og knald på farverne. Stilen skaber du allerbedst ved hjælp af dine accessories – så kan du også nemt skifte look efter humør.

 Det ‘Granny chic’-look: More is more synes at være temaet i denne tendens, og derfor skal du ikke være bange for at give den gas med pangfarver og mønstre. Især på accessories som solbriller, hvor farvede stel (og glas) og mønstre hitter lige nu. Vælg sko og taske af mere retroagtig karakter og top det helt op med et klassisk ‘mormor’-tørklæde.

 
 
 
 

Det her er smart! Kan du (heller) ikke beslutte dig for kun ét par solbriller, så er de her Two-way solbriller fra Kaibosh noget for dig. Stellet er nemlig to-farvet (de her er pink/røde) og har stænger der kan vendes, så du kan vælge nyt look på dine solbriller alt efter look.

 
 
 
 

Shop looket her:
1. Solbriller (røde), Two Way, Kaibosh, 1.400 kr.
2.
Eau de toilette, Gucci Flora, 590 kr.
3.
Chloé Hudson bag hos Holly Golightly, 10.895 kr.
4. Nederdel, Zara, 449 kr.
5. Hårspænde, FP-Exclusive, 125 kr.
6. Silketørklæde, Heartmade Julie Fagerholt, 999 kr.
7. Brocher, Kranz & Ziegler, 295 kr. pr. stk.
8. Solbriller, 6 Above, Kaibosh, 750 kr. En nem måde at gøre den ‘Granny chikke’ stil funky er ved at bruge et par cool cat-eye solbriller.
9. Briller, Round & Round, pris fra 750 kr. Er du så heldig, at du faktisk bruger briller, kan du med de her briller nemt skabe sæsonens ‘Gucci-geek-look.’ Og bliver du træt af sådan en Fashion-brille, kan du til den pris godt tillade dig (også) at kåbe en mere klassisk udgave.
10. Clinique Pop Oil lip & cheek glow, 190 kr.

 Det ‘Clean’-look: Det ‘Clean’ look kalder på få men gode accessories som en klassisk cross-body taske, et par smukke læder pumps og en håndfuld cool solbriller. Mens dine sko og tasker helst skal være nedtonede kan du give den lidt mere gas på solbrille-fronten, og kan nemt ændre looket markant ved f.eks at vælge en 80’er klassiker pilotbrille eller tilsætte en markant statementbrille.

Shop looket her:
1. Solbriller (med guldstang), Chips and Salsa Remix, Kaibosh, 1.000 kr.
Der er noget både cool og meget stringent over de her solbriller, hvis formsprog i den grad taler til den clean Céline-loving type.
2. Taske, Decadent, 2.000 kr.
3. Silkeskjorte, Indress, 3.360 kr.
4.
Halskæde, Orit Elhanati, 12.500 kr.
5. Sko, Yvonne Koné, 2.800 kr.
6. Notesbog, Kartotek, 55 kr.
7.
Håndcreme, Grown Alchemist, 165 kr.
8. Eau de Parfume, Clean Reserve Blonde Rose, 850 kr.
9. Solbriller, Outtasight!, Kaibosh, 1.000 kr. Et par politbriller giver et cool twist til det enkle look, og er et godt alternativ, når du ikke lige er i humør til de store fashion-solbriller.
10. Briller, &Daughters, Kaibosh, pris fra 750 kr. Til brille-brugerne er det de enkle og organiske former der fungerer bedst til dette look. Og klassiske farver som tortouise, navy og sort.

Denne post inderholder kommercielle samarbejder.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!