shopgrownalchemist

Skønhed din krop kan forstå

Der er mange trends og retninger indenfor skønhed, og at økologiske produkter bliver mere og mere populære, er vist ikke nogen hemmelighed. Det australske mærke Grown Alchemist tager økoprodukter til et nyt niveau, med deres fokus på relationen mellem skønhed og sundhed.

For som den ene af de to australske brødre og grundlægger sagde, da jeg mødte ham til et pressemøde i København, så kan smuk hud kun være smuk, hvis den samtidig også er sund. Og det er en af hovedårsagerne, til at mærket er så optaget af ingredienser. Deres formulering er fyldt med (primært) økologiske ingredienser som kroppen kan genkende og dermed optage og ikke frastøde.

Det lyder meget simpelt og logisk ikke? Produkterne er fornyligt blevet tilgængelige i DK, jeg har personligt shoppet mine egne favoritter fra mærket hos Net-a-porter længe, men nu kan du (og jeg) købe dem hos Fashion-post. Vi har nemlig fået et håndplukket udvalg i FP-shoppen.

 Her er mine personlige favoritter…

1. Grown Alchemist, Cleansing Masque, 245 kr.: Lermasken detoxer og strammer huden op. Jeg elsker alt fra farven på tube til indholdet og så selvfølgelig effekten.

2. Grown Alchemist, Body Cream, 195 kr.: Duften af manderin og rosemarin gør mig alene afhængig, men effekten er også to-die-for!


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!