giphy

Skønhedredaktørens favoritter

Der er dømt sommer, selvom vejret ikke helt har fået det memo, og derfor har Fashion-post’s skønhedsredaktør samlet sine ultimative sommerfavoritter lige nu. Se her hvilke skønne nyheder du ikke må misse.

Hvide tænder uden kemi – ja tak!
White Is Black Whitning tandpasta, Curapox, 185 kr.

Den her tandpasta er ret genial. Den indeholder naturligt aktivt kul, der absorbere misfarvninger fra f.eks. kaffe, the og rødvin. Desuden har tandpastaen også en beskyttende effekten på emaljen samt et blåt filter der giver en optisk (hvidere) effekt på tænderne.
Tandpasten har en kølende og frisk smag og så er den meget moderigtig (hjælp) sort! Den kan bruges hver dag, og i skrivende stund har jeg personligt brugt den i 3 uger og kan allerede se en væsentlig forskel.

Jævn hud og nye celler
Kiehls Nightly Refining Mircro-Peel Concentrate, 295 kr.

Jeg er for nylig blevet en ret stor Kiehls fan. Ikke blot er deres produkter fyldt med naturlige planteingredienser, men vigtigst af alt, de er effektive og så har de priser der er til at betale. Denne lille fætter af et peeling produkt, er et praktisk alternativ til en kemiske peeling. Den smøres på om natten (2-3 dråber) før serum og natcreme, og virker mens du sover. Den lover alt fra reduceret linjer, til jævn hudtone og fornyelse af hudens celler. Jeg er hooked.

Elle Macpherson’s magiske pulver
The Super Elixir, 835 kr.

Den er så hypet den næsten ikke kan være i sin egen krukke. Vi taler naturligvis om Elle Macphersons’s (aka The Body) Super Elixir af et kosttilskud, der skal gøre din krop mere basisk og mindre sur (i ph-værdi). Kate Moss er fan, og det er godt nok til mig!

SPF til læberne
Lip Balm Sun SPF20, Tromborg, 180 kr.

Jeg værner lige så meget om min læber som min krop, når jeg er i solen. Heldigvis har min yndlings solcream og læbepomade fusioneret!


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!