anigif

Skønhedsredaktørens favoritter

Fugt, krydrede dufte og syrlige farver er blandt Fashion-post’s skønhedsredaktørs 5 nye favoritter. Få hendes anbefalinger her:

1. Jeg er altid på udkig efter nye og fugtgivende ansigstcremer. Comfort Zones nyeste bud på fugt til dit ansigt er en ren pool af fugtgivende ingredienser (som hyaluronsyre og Maringa olie, sidstnævnte nævnes ofte i gamle græske og romerske medicinbøger som et vidundermiddel mod mange lidelser.)
Cremen har en dobbeltvirkening effekt og lover fugtet hud gennem 24 timer. Duften er liflig og lidt til den søde side, men føles dejligt kølende på huden. Jeg er fan.
Hydramemory Cream, Comfort Zone, 435 kr.

2. Jeg er ikke loyal overfor nogen brands, når det kommer til neglelak. Jeg shopper med øjet og går efter dem med de fineste farver. Denne sæson er det Kure Bazaar der skal sidde på min fingerspidser.
Neglelakker, Kure Bazaar, 125 kr. pr. stk. i farverne Pistache og Petrol

3. Jeg bruger tørshampoo næsten hver dag. Både fordi jeg ikke vasker mit hår så tit, men også fordi det giver struktur til mit ellers meget fine skandinaviske hår.
Batiste er et af mine yndlingsmæker, især pga. af prisen. Og så knuselsker jeg deres forskellige limited edition udgaver med smukke prints og krydrede dufte.
Dry Shampoo, Batiste, 70 kr.

4. Det russiske skønhedsbrand, der for nyligt åbnede butik i København, har jeg længe været nysgerrig på. De er det første økologiske skønhedsmærke fra Sibirien og gør brug af naturlig ingredienser fra landets unikke og barske natur. Det første jeg har kastet mig over er deres kropsplejeserie og jeg er blevet helt vild med deres shower gel, der indeholder Altai Oblepikha – et kendt Sibirisk bær der har været brugt af lokalbefolkningen i århundreder til at styrke hud og hår.
Oblepikha Shower Gel, Siberica Professional, 49 kr.

5. Når det er sommer, skal der farver til. Både på negle og øjne. Lige nu hitter de blå og syrlige farver i skønhedsindustrien. Farver der passer særdeles godt til solkysset hud.
Dior’s Polka Dot palette har lidt af det hele; nogle lyse creamede nuancer til om dagen og de blå og syrlige farver, der passer til middagen ude efter en dag på stranden.
5 Couleurs Polka Dot, Dior, 425 kr. Forhandles hos Magasin.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!