body scrub front

SKRUB KROPPEN FRISK

Photo credits: Vogue Italia.

Kroppen: Kroppens hud kan tåle mere end ansigtet, så her kan du både bruge salt og sukker, der tager ekstra godt fat. Vær særlig opmærksom på den hårdere hud på albuer, knæ og hæle, der vil have rigtig godt af regelmæssige eksfolieringer.


1. Skrubbegel med knuste abrikoskerner og malede mandler, der har en meget mildt eksfolierende effekt, der sikrer, at du kan bruge den dagligt i stedet for en brusegel. Fordel den på fugtet hud og masser den på huden indtil den skummer op. Body Peeling, 200 ml, Benecos, 59 kr.

2. Finkornet skrubbemaske med peelende polyhydroxysyre (mildere form for frugtsyre), fugtbevarende sheasmør og vitamin A, C og E, der virker fornyende, beskyttende og lysnende på huden. Masken anbefales især til grove områder som albuer, knæ og hæle og skal virke 2 minutter inden du skyller den af igen. Kan bruges flere gange ugentligt. Bionic Body Polishing Masque, 150g, Exuviance, 349 kr.

3. Finkornet skrubbemaske med mineralholdigt Kalahari-ørkensalt, nærende planteolier samt fugtende glycerin, der sikrer at huden føles dejlig blød og velplejet efter en behandling. Masken dufter friskt og mynteagtigt af planteolien buchu, der giver dig en aromaterapeutisk oplevelse hjemme i badeværelset. . 1-2 ugentlige behandlinger er passende. Desert Mineral Exfoliator, 200 ml, Kalahari, 549 kr.

4. Økologisk skrubbemaske baseret på groft rårørsukker, kokosolie og revet kokosnød, der giver en grundig og dybdegående eksfoliering, der blødgør og nærer huden. Tilsæt evt. lidt olie for at gøre masken mere lind og dermed nemmere at fordele. En ugentlig behandling er rigelig. Body Scrub, 135g, SW Basics, 250 150 kr.

5. Hurtigabsorberende håndcreme med mildt eksfolierende og nærende jojobakorn, der smelter ind i huden, når du gnider hænderne sammen. Cremen dufter dejlig friskt af citrus og indeholder desuden aloe vera og honning, der har en fugtgivende og plejende effekt på huden. Bruges dagligt efter behov. Peel’n Heal Hand Cream, 75 ml, DM Skincare, 139 kr.

Hvis du vil vide, hvordan du skrubber dit ansigt, kan du læse med her!

Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!