stick

Guide: Stick makeup

Makeup ‘on at stick’ er den nye hype i skønhedsindustrien, og lige nu bugner hylderne af (især) blush- og læbeprodukter i stick form. Mange af dem kommer som et 2-in 1 produkt, der både kan bruges på læber og kinder. Smart, nemt og bekvemt til dig der er på farten, og gerne vil friske makeuppen op, i løbet af dagen helt uden pensler eller et arsenal af produkter. Her får du skønhedsredaktørens stick-favoritter.

Limited Lip and Cheel Summer Glow, Estée Lauder, 325 kr.: Denne sag er faktisk et 3-i-1 produkt, hvor enden med creme-sticken kan bruges på både kinder og læber til at give et naturligt summer-glow-look.I den anden ende af sticken findes en regulær lipgloss til dage, hvor der skal lidt mere makeup på. Kommer i 3 farver – gå efter Fuchsia Lights, der er den helt rigtig blanding af koral, orange og pink.

Colorburst, Revlon hos Salling, 175 kr.: Det amerikanske kultmærke er nu tilgængeligt i Danmark. Og selvfølgelig er de også med på stick-tendensen. Revlons udgave er cremet og lækker (fungerer kun til læberne) og kan snildt gøre det ud for din læbepomade. Kommer i 10 farver. Coy er med dens lyse chokolade-farver perfekt til tidens 90’er look.

Wonderful Cushion, Sephora hos Illum, 90 kr.: Dette læbeprodukt trykkes direkte ud i en cushion (svamp) som du så dupper på læberne. Farverne er intense men matte og kræver enten store læber eller en lipliner. Jeg synes farven Wonderful Rosy er smukkeste.

L.A. Lights Blendable Lip & Cheek color, Smashbox, 195 kr.: Denne creame-stick har en smart cushion i den ene ende, der gør det nemt at tone og blende farven ud. Den kommer i 8 forskellige nuancer, der alle er inspireret af det helt specielle californiske lys. Min personlige favorit er Laurel Canyon Coral.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!