CherryCamillaFrank

T-shirten til 399 kr. alle jagter!

Der er et print med håndmalede kirsebær på forårets mest eftertragtede t-shirt – og frugter, med kirsebærret i en sikker førerposition, er en sikker vinder, hvis du leder efter det (aller)hotteste motiv til dit forårsinvesteringer til garderoben.

T-shirten med kirsebærrene i den helt rigtige saftige røde farve kommer fra Ganni, koster 399 kr. – og er stort set udsolgt på rekordtid. Hvis du ikke har nået at fingre i den – eller bare mangler noget med det hotte kirsebærmotiv i din garderobe, har vi (selvfølgelig) fundet et par alternativer til dig her:

CherryStyle

1. T-shirt, Ganni, 399 kr. 2. Net, Fashion-post Exclusive håndbroderet af Sarah Becker med kirsebær, 1.275 kr. 3. T-shirt, Bonpoint, 600 kr. 4. Taske i mørkeblåt skind med kirsebærmotiv, Bonpoint, 2.040 kr. Bonpoint har butik i Vogenmagergade 7 1120 København K.

De her piger gør en t-shirt burning hot!

Et billede slået op af GANNI (@ganni) den

@manrepeller med 1,3 millioner følgere på Instagram alene (her er vi slet ikke begyndt at tælle hjemmesiden Manrepeller med…) er en effektiv type når det handler om at gøre et item eftertragtet!

Tutti frutti🍒

Et billede slået op af Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) den

@pernilleteisbaek med 343.000 følgere på Instagram er den danske stylist Pernille Teisbæk bidrager selvfølgelig også til at gøre den skønne Cherry tshirt endnu skønnere.

🍒🕶 #gannigirls

Et billede slået op af @veronikaheilbrunner den

@veronikaheilbrunner – 80.000 følgere på Instagram – er også med i det faste ‘modeslæng’ der i den grad kan få et stykke tøj udsolgt på få øjeblikke.

🍒🍒Our Ganni designer hand painting the new CHERRY T-shirt #ganni #gannifruits 🍒🍒

Et billede slået op af GANNI (@ganni) den

@ganni – 136.000 følgere på Instagram – er også dygtige til at skabe hype om deres items – her ser du, hvordan printet til den eftertragtede t-shirt (der koster 399 kr.) bliver malet i hånden. Hot og personligt!


Director
Camilla Frank
cf@fashion-post.dk

Få flere tips fra Camilla Frank her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!