t-shirt front

T-shirts modefolket elsker

Så er den gal igen – modefolket har sat (mode)snuden i sporet i jagten på efterårssæsonens første IT-t-shirts. Du skal være hurtig, hvis du skal være med.

Der var engang (…i 80’erne og 90’erne) hvor IT-tasken var det mest IT, du kunne investere i overhovedet. Og hvor et modehus uden problemer kunne redde årsbudgettet, hvis de ramte ‘hole in one’ med en IT-taske. Så blev IT-tasken decideret umoderne – vi ville meget hellere have vores helt egen ‘private’ logofri og helst på ingen måder genkendelige taske. Men netop som man tænkte sig befriet for alt, hvad der hedder IT, kommer der selvfølgelig noget nyt…
Og mens IT-tasken efter en hel del år i (mode)skyggen så småt er ved at liste sig ind på modescenen igen, kan vi lune os ved tanken om IT-t-shirten. En billigere IT-sag end tasken kunne man mene – men det kommer selvfølgelig an på, hvilket modehus der står bag. Lige nu er det bloggerfavoritten spanske Loewe og såmænd pæredanske Ganni (…der lige har kørt en ultrahot sommersæson med IT-frugt-t-shirts i mange frugtklasser), der er mest IT-agtige. Vi iler til undsætning med billeder af, hvad du skal vælge:

Den norske superblogger Celine Aagaard i Gannis Space Cowboy t-shirt. T-shirt, Ganni, 399 kr.

Den danske stildronning Pernille Teisbæk i Loewes IT-t-shirt. T-shirt, Loewe, ca. 2.300 kr.


Director
Camilla Frank
cf@fashion-post.dk

Få flere tips fra Camilla Frank her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!