feat

Taylor og Kanye i åben krig

Krigen mellem popsangerinden Taylor Swift og rapperen Kanye West er en on-going saga. Det hele startede i 2009, da Taylor blot var en 19-årig countrysangerinde, og havde mega succes med hendes album ‘Fearless’.

Videoen til nummeret ‘You Belong With Me’ slog ‘ Beyoncé’s ‘Single Ladies (Put A Ring On It)’ i kategorien ‘best female video’ til årets Grammy Award. Det forargede Kanye West (der sad på tilskuerrækkerne) så meget, at han gik på scenen, afbrød Taylors takketale og sagde, at den pris burde have været gået til Beyoncé. #pinligt!

Som plaster på såret lod Beyoncé Taylor komme op og give sin takketale, du Queen B vandt en anden pris samme aften. (Sødt!)
Det var starten på et årelangt skænderi mellem de to, der for det meste foregik ret åbent på både twitter og i diverse talkshows og nu i hinandens sange.

Da Kanye for nogle måneder siden udgav albummet ‘The Life of Pablo’ var der især en sætning på udgivelsen, der fik de sociale medier til at gå amok. En slags kærlig hilsen til Taylor om at krigen ikke(aldrig) slutter: ‘I feel like me and Taylor might still have sex, Why? I made that bitch famous. Goddamn, I made that bitch famous.’

Kanye West mener simpelthen, at hans udtalelser og voksenmobning af Taylor har været med til at gøre hende berømt. #charmerende.

Heldigvis var Taylor ikke bleg for svare på tiltale og holdt en elegant og moden tale til Grammy awards, da hun i februar vandt ‘album of the year’. Her kaldte hun branchen (Kanye) for sexistisk og fyldt med mennesker, der vil prøve at bilde dig ind, at de skabte dig.

1-0 til Taylor og point for at kommunikere sin pointe uden at nævne nogen navne. (Watch and learn Kanye!)


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!