fron altelier cologne1

Trendduften er en cologne

Her er duften til dig, der ikke orker en ‘tung’ parfume.

Det allemest hypede du kan vælge som din duft lige nu, er nemlig en cologne – og skal du være med helt fremme blandt din hotteste skønhedstrendsættere, skal din cologne være fra franske Atelier Cologne, der netop er kommet til Danmark.

Atelier Cologne er et fransk skabt duftunivers, der oser af fransk delikatesse og chicness – som i det kan virke lidt ‘tilfældigt’ cool og ‘hjemmelavet’ men intet er (naturligvis) overladt til nogen former for tilfældigheder. Duftene er – som cologne navnet antyder – friske og milde i duftene og det kan være vældig svært at nøjes med en favorit. Pomélo Paradis, der blandt andet indeholder pink pomelo fra Florida og dufter som en meget frisk citrusfrugt, og i den sødere ende Vanille Insensée med vanille fra Madagascar er blandt mine personlige favoritter.

..Og glem ikke – næste gang du kommer til Paris – at unde dig selv et visit i Atelier Colognes franske Maison de Parfum shop – her kan du også få indgraveret din egen personlige tekst i et skønt læderetui til din duft. Farven på etuiet vælger du også selv. Oh la la #sofrench!

Atelier Cologne, 8, rue Saint-Florentin, Paris 1er.

Atelier Cologne, 100 ml, 785 kr.


Director
Camilla Frank
cf@fashion-post.dk

Få flere tips fra Camilla Frank her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!