200

VELPLEJET TIL FINGERSPIDSERNE

Et håndtryk omtales ofte som dit visitkort, men også tilstanden af dine negle afslører noget om dig. Om det er sandt eller ej er på sin vis underordnet for førstehåndsindtrykket har det med at hænge ved, så lad det være et velplejet ét af slagsen.

Forberedelse: En god manicure kræver lidt forberedelse af både negle og neglebånd for at resultatet bliver smukt og holdbart. Du kommer dog langt med et par velvalgte redskaber og en lille daglig indsats med en blødgørende negleolie.

Mini Nail Rescue Kit, Tweezerman, 230 kr. Neglebåndsolie, APPEAL4, 80 kr.

Farvevalg: Moden skifter hele tiden, hvad angår farver, men visse nuancer er klassiske og kan med fordel bruges, hvis du foretrækker ’velplejet’ fremfor ’trendy’. Gå efter lys rosa, beige eller den gråbrune ’greige’, når looket skal være diskret smukt.

Neglelak, 505 Particuliére, CHANEL, 190 kr. Neglelak, Complete Salon Manicure neglelak 160, Sally Hansen, 90 kr.

Efterbehandling: Vil du have din manicure til at holde er toplak en god idé. Udover at beskytte lakken mod slid giver den også farven en ensartet og glansfuld overflade, der får din manicure til at se mere professionel ud. Hurtigtørrende dråber og en reparationslak hjælper dig i processen.

Toplak, Quick Dry Nail Dropper, ISADORA, 85 kr. Toplak, Miracle Gel Overlak, Sally Hansen, 120 kr.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!