moliingiveaway

Vind forårs-fint outfit fra Moliin

Foråret står (endelig) for døren. Om præcis 3 dage har du en officiel undskyldning for at lægge vintergarderoben på hylden og i stedet tilføje et par nye forårsfavoritter. Måske du endda er så heldig, at vinde de forårs-fine favoritter i denne uges lørdagskonkurrence?

I samarbejde med tøjmærket Moliin udlodder Fashion-post forårets første – og måske fineste – outfit, der skriger af varme(re) temperaturer og lange, lyse nætter. Med inspiration i det bohemede og eksklusive, har Moliin skabt en chik kollektion med fokus på flæser, rå frynser og flotte mønstre. Kombiner den strikkede kimono (perfekt som cardigan mens kalenderen stadig siger vinter) med flæsenederdelen og et matchende bælte for et gennemført forårs-fint outfit. Sættet har en værdi af 2.600 kr.

Sådan vinder du:
For at vinde præmien skal du svare på følgende spørgsmål og sende svaret til fashion-post@fashion-post.dk. Du kan også deltage på Instagram – se mere @fashionpostdk.

Hvad kan du vinde i denne uges lørdagskonkurrence?
A: Et forårs-outfit
B: Et jule-look
C: Et pyjamas-sæt

Ved at deltage i konkurrencen tilmelder du dig samtidig Fashion-post nyhedsbrev. Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet igen. Konkurrencen løber indtil næste lørdag og vinderen får direkte besked på mail.

Konkurrencen indeholder kommercielt samarbejde.


Reporter
Kristian Hindø-Lings
kl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Kristian Hindø-Lings her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!