SalonLaekker

Vind gavekort på 2.500 kr. og få en make-over

Sommerens arrangementer og fester står lige for døren, og din kalender er højst sandsynligt allerede fyldt op med røde krydser. Om det er studentergilder, fødselsdage eller bryllupper, som du skal til, så er det selvfølgelig vigtigt, at du både ser og føler dig #lækker. Derfor har Fashion-post i denne uges lørdagskonkurrence indgået et samarbejde med en salon, som er eksperter i at få alle til at føle sig lækre: Salon Lækker på Frederiksberg.

I denne uge kan du blive den heldige vinder af et gavekort til Salon Lækker på 2.500 kr. Dette gavekort kan du bruge på at forkæle dig selv med en ny klipning, en ansigtsbehandling, Eyelash Extensions, nye lækre negle eller noget helt andet. Salon Lækker tilbyder det hele, så du kan få din helt egen make-over, og på den måde blive klar til alle sommerens arrangementer. Du kan finde nyheder om de forskellige behandlinger på Salon Lækkers Facebook side lige her – hvor du også kan se, om der er afbestillinger, så du kan træde til, og få en behandling lige med det samme #smart.

Det kan du vinde:
I denne uges Lørdagskonkurrence kan du blive den heldige vinder af et gavekort på hele 2.500 kr. til Salon Lækker på Frederiksberg. Her kan du både få lavet hår, Eyelash Extensions, negle og meget meget mere.

Sådan vinder du:
For at vinde præmien skal du svare på følgende spørgsmål og sende svaret til fashion-post@fashion-post.dk. Du kan også deltage på Instagram – se mere @fashionpostdk.

Hvad hedder salonen, som du kan vinde et gavekort til i denne uges lørdagskonkurrence?

A: Salon Lækker
B: Salon Smuk
C: Salon Pæn

Ved at deltage i konkurrencen tilmelder du dig samtidig Fashion-post nyhedsbrev. Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet igen. Konkurrencen løber indtil næste lørdag og vinderen får direkte besked på mail.

Konkurrencen indeholder kommercielt samarbejde.


Reporter
Kristian Hindø-Lings
kl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Kristian Hindø-Lings her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!