karinwinther

Vind gavekort på 2.500 kr. til butik Karin Winther

Hvem drømmer ikke om en helt gratis shopping-tur, hvor (nærmest) alt er muligt? Det kan du vinde i denne uges lørdags-konkurrence, hvor Fashion-post i samarbejde med butik Karin Winther, der også har webshoppen My Winther, udlodder et gavekort på 2.500 kr.

Og hvad kan du så bruge gavekortet på? Nu skal du høre… Både i butikken og på webshoppen finder du et bredt udvalg af sko, tøj og tasker fra danske og internationale designerbrands som Iro, Saks Potts, Toga Pulla og butikkens eget mærke My Winther. Du kan også finde de populære Lala Berlin tørklæder eller en af de søde Oh! By Copenhagen Fur nøgleringe, ligesom der er masser af basismærker med klassiske musthaves, som du kan fylde din forårsgarderobe op med. Det er altså nu, du har chancen for at få opfyldt en af dine shopping-drømme.

Kommer du forbi butikken Karin winther på Lindegårdsvej 2 i Charlottenlund, er der også mulighed for at få kyndig vejledning og stiltips til dit nye forårs-look af det søde personale. Befinder du dig ikke i Nordsjælland så frygt ej: Butikkens webshop My Winther har et ligeså stort udvalg og god kundeservice.

Sådan vinder du:
For at vinde præmien skal du svare på følgende spørgsmål og sende svaret til fashion-post@fashion-post.dk. Du kan også deltage på Instagram – se mere @fashionpostdk.

Hvad hedder butikken i denne uges lørdags-konkurrence, der ligger i Charlottenlund?

A: Karin Winther
B: Karin Sommer
C: Karin Forår

Ved at deltage i konkurrencen tilmelder du dig samtidig Fashion-post nyhedsbrev. Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet igen. Konkurrencen løber indtil næste lørdag og vinderen får direkte besked på mail.

Konkurrencen indeholder kommercielt samarbejde.


Editorial & Commercial Assistant
Katrine Lund-Nielsen
kat@fashion-post.dk

Få flere tips fra Katrine Lund-Nielsen her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!