hagenuhrebutik

Vind gavekort til blomster- og delikatessebutikken HagenUhre på Christianshavn

Sig det med blomster, siger man jo. Det kan du nu gøre til en veninde der fortjener det, eller forkæle dig selv med smukke blomster og lækker vin, når du lige om lidt deltager i konkurrencen om to gavekort til den helt nyåbnede butik HagenUhre på Christianshavn i København.

Butik HagenUhre bliver Christianshavns nye to-go blomster og delikatesse-shop, når dørene bliver slået op til åbningsdagen fredag d. 1 april. Bag mærket HagenUhre Flowers and Delight står blomsterdekoratør Charlotte Hagen Uhre, der altid laver smukke buketter og dekorationer til enhver lejlighed, og som altid er inspireret af sæsonens sortiment. Udover smukke stemningsfyldte blomster kommer du også til at kunne finde et udvalg af lækre vine og andre mindre delikatesser.

Det kan du vinde:

Denne uges lørdagskonkurrence udlodder vi til to personer, som kan blive den heldige ejer af et gavekort til blomsterbutikken HagenUhre Flowers & Delights på 1.250 kr.

Sådan vinder du:

For at vinde præmien skal du svare på følgende spørgsmål og sende svaret til fashion-post@fashion-post.dk. Du kan også deltage på Instagram – se mere @fashionpostdk.

Hvilken slags butik kan du vinde gavekort til?

A: En blomsterbutik
B: En lejetøjsbutik
C: En garnbutik.

Ved at deltage i konkurrencen tilmelder du dig samtidig Fashion-post nyhedsbrev. Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet igen. Konkurrencen løber indtil næste lørdag og vinderen får direkte besked på mail.

Konkurrencen indeholder kommercielt samarbejde.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!