cruisedfds

Vind MiniCruise med DFDS

Kender du det: Din hverdag er booket op med arbejde, familie, venner og andre aftaler – og nogen burde i virkeligheden burde forære dig et par dages afslapning. Det kunne være i form af en mini-ferie – og det vil vi på Fashion-post redaktionen svært gerne være behjælpelige med. Vind Lørdags-Konkurrencen i dag og pak din weekendtaske til et lille mini break, når du tjekker ind på et af DFDS’s skønne mini cruises til Oslo. Nå ja du kan invitere en gæst med til at hygge om dig – og ellers er det bare at gå ombord i en herlig buffet af muligheder blandt restauranterne, shoppe lidt, drikke en cocktail (eller to) og lade kaptajnen gøre sit arbejde.

Præmien har en værdi af ca. 2.500 kr.

Det kan du vinde: Et MiniCruise med DFDS fra København til Oslo (og retur) for to personer. Hertil hører der en kahyt med havudsigt samt 2 x morgenbuffet.

Afrejse alle dage i perioden 1 april – 23. december med undtagelse af 1/7-15/8 2016. Så der er rig mulighed for at pakke kufferten, og tage på en lille get-away.

Sådan vinder du: For at vinde præmien skal du svare på følgende spørgsmål og sende svaret til fashion-post@fashion-post.dk. Du kan også deltage på Instagram – se mere @fashionpostdk.

Hvad kan du vinde i denne uges lørdagskonkurrence?

A: Et mini cruise
B: En mini bar
C: En mini mælk

Ved at deltage i konkurrencen tilmelder du dig samtidig Fashion-post nyhedsbrev. Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet igen. Konkurrencen løber indtil næste lørdag og vinderen får direkte besked på mail.

Konkurrencen indeholder kommercielt samarbejde.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!