øreringe feat

Vind perleøreringe til en værdi af 3.550 kr.

Perler er tidløse og smukke – og noget enhver kvinde bør have i smykke(garderoben.) I dag kan du vinde et par både bedårende og cool perleøreringe fra den danske smykkevirksomhed Pearl Stories, hvis mission ikke blot er at sælge lækre moderne perlesmykker, men også at gøre en forskel for kvinder rundt i om verden (og vi taler ikke bare rent skønhedsmæssigt.) 5 % af al omsætning går nemlig til globale og lokale organisationer, der arbejder for at give kvinder flere muligheder gennem uddannelse.

Dagens præmie er fra Pearl Stories nye Add-on koncept, som de også kalder ørecharms! Præmien består af et par cool Margaret stud øreringe i sterling sølv (som er grundelementet i hele Add-on kollektionen) og en Mermaide Add-on (det lange kædevedhæng med perlen) som pludselig giver nyt liv til din øreringe. Eller to selvstædige øreringe – om du vil.

Sådan vinder du: For at vinde præmien skal du svare på følgende spørgsmål og sende svaret til fashion-post@fashion-post.dk. Du kan også deltage på Instagram – se mere @fashionpostdk.

Hvad går 5 % af Pearl Stories overskud til?

A: Firmafesten.
B: Regnskoven.
C: Kvinders uddannelse.

Ved at deltage i konkurrencen tilmelder du dig samtidig Fashion-post nyhedsbrev. Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Konkurrencen løber indtil næste lørdag og vinderen får direkte besked på mail.

Denne post indeholder kommercielle samarbejder.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!