giveaway

Vind smuk tunika Britt Sisseck

Vil du gerne have ét item i din sommergarderobe, som du kan bruge til alt? Uanset om du skal på stranden, i sommerhus, på storbyferie eller til fin middag – så har vi det her: En smuk tunika kan redde alle tøjkriser. Derfor har Fashion-post indgået et samarbejde med designer Britt Sisseck og udlodder i denne uge en tunika til en værdi af 2.469 kr. til en heldig vinder.

Britt Sissecks skjorter og tunikaer er alle klassiske items, hvor både design og kvalitet er i højsædet. Designet fusionerer den maskuline skjorte med feminine detaljer, hvilket er med til at skabe den perfekte kombination til både hverdag og fest. Kombiner din tunika med nogle få smykker for at få et personligt præg, og sæt et par flade sandaler og et flot hårbånd til – så er du klar til alt fra shoppetur til stranden. #hot

Det kan du vinde:
I denne uges lørdagskonkurrence kan du blive den heldige vinder af en smuk tunika til en værdi af 2.469 kr. fra Britt Sisseck. Du kan vælge i mellem den lyseblå eller den ternet, som er vist på billedet ovenfor.

Sådan vinder du:
For at vinde præmien skal du svare på følgende spørgsmål og sende svaret til fashion-post@fashion-post.dk. Du kan også deltage på Instagram – se mere @fashionpostdk.

Hvad kan du vinde i denne uges lørdagskonkurrence?
A: En tunika
B: En harmonika
C: En pose paprika

Ved at deltage i konkurrencen tilmelder du dig samtidig Fashion-post nyhedsbrev. Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet igen. Konkurrencen løber indtil næste lørdag og vinderen får direkte besked på mail.

Konkurrencen indeholder kommercielt samarbejde.


Reporter
Kristian Hindø-Lings
kl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Kristian Hindø-Lings her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!