lammeskindstæpper1

Vind to lækre lammeskindstæpper fra La Maison

Selvom kalenderen siger sommer, så er de danske sommeraftener ikke altid lige så lune, som de kunne ønskes! Derfor kan du i denne uges lørdagskonkurrence, blive den heldige vinder af to lammeskindstæpper fra den lækre århusianske livsstilsbutik La Maison. De to lammeskindstæpper pynter ikke bare i enhver stue (hvad end det er i sofaen eller på gulvet) – de er også perfekte at lune sig på, når du sidder på terrassen en af de der kølige sommeraftener med et glas rosé i hånden.

Butik La Maison er en interiørbutik, som du finder i det meget hyggelige latinerkvarter i Aarhus – eller hvis du klikker dig ind i webshoppen. Hos La Maison kan du få fingrene i alverdens unikke produkter, der alle er håndplukkede og nøje udvalgte. Butikkens mange, fine produkter emmer af god smag og med et kig i butikken er du garanteret inspiration til, hvordan du kan indrette din bolig.

Det kan du vinde:
I denne uges lørdagskonkurrence kan du blive den heldige vinder af to eksklusive lammeskindstæpper, som har en samlet værdi af 2.598 kr.

Sådan vinder du:
For at vinde præmien skal du svare på følgende spørgsmål og sende svaret til fashion-post@fashion-post.dk. Du kan også deltage på Instagram – se mere @fashionpostdk.

Hvad kan du vinde i denne uges lørdagskonkurrence fra butik La Maison?

A: Tre sofapuder.
B: En lampe.
C: To lammeskindstæpper.

Ved at deltage i konkurrencen tilmelder du dig samtidig Fashion-post nyhedsbrev, og du kan til hver en tid framelde dig nyhedsbrevet igen. Konkurrencen løber indtil næste lørdag og vinderen får direkte besked på mail.

Konkurrencen indeholder kommercielt samarbejde.


Praktikant
Julie Bruun Lund
jl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Julie Bruun Lund her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!